Yrityspalvelusetelit 2024

Ladecin sivuilta lisätietoa yrityspalveluseteleistä

Lahden kaupunki myöntää vuonna 2024 Myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleitä enintään 35:lle lahtelaiselle mikro- tai pienyritykselle (1-49 työntekijää työllistävä) myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa ja omavastuu 1 000 euroa. 

Lahden kaupunki tarjoaa Kestävän kasvun kehittämiseen tarkoitettuja yrityspalveluseteleitä lahtelaisille mikro- tai pienyrityksille (1-49 työntekijää työllistävä). Setelit myönnetään myöntämisehdot täyttävien hakemusten saapumisjärjestyksessä,

Kestävän kasvun yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa ja omavastuu on 1 000 euroa.

Lahden kaupunki tarjoaa myynnin ja markkinoinnin Yrityspalveluseteleitä voidakseen aktivoida lahtelaisyrityksiä pitkäjänteiseen kehittämistyöhön sekä edistääkseen yksityisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä. Design Kumina on valittu palveluntuottajaksi myös vuonna 2022.

Olemme mukana palveluntarjoajissa
5000 € arvoiselle Yrityspalvelusetelille.
Voit siis valita kolmesta kattauksestamme
yrityksellesi sopivimman.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa mitä tuotteita tai palveluja halutaan kehittää ja markkinoida. Mitä on jo tehty ja miten? Valitaan tuotteista ja palveluista kärjet ja kiteytetään mitä, kenelle, miten ja millä imagolla.

Riippuen millä paketilla edetään, tehdään toimenpiteistä selkeä Trello-board projektinhallintaa varten. Aikataulut ja aineistot näppärästi yhdessä paikassa. Jos kysymyksiä heräsi, ota ihmeessä yhteyttä yrittäjämme Anu Sahamieheen!

Valitse yrityksellesi sopivin kattaus:

Tutustu Kuminan paketteihin!

Olemme mukana Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin palveluntarjoajissa 5000 € arvoiselle Yrityspalvelusetelille.
Tutustu ja valitse kolmesta kattauksestamme yrityksellesi sopivimman. Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Olemme mukana Kestävän kasvun kehittämiseen tarkoitettujen yrityspalvelusetelin palveluntarjoajissa 5000 € arvoiselle Yrityspalvelusetelille.
Tutustu ja valitse kahdesta kattauksestamme yrityksellesi sopivimman. Kestävän kasvun kehittäminen