Herkullinen

KATTAUS

Helpotamme elämääsi. Saat kaikki markkinointitarpeesi meiltä, mutkattomasti yhdestä paikasta. Yhdessä, oman alasi asiantuntijana ja Kuminan osaajien kanssa kypsytetään uusia ratkaisuja ja mausteita mainonnan haasteisiin. Visiot ja strategiat pöytälaatikosta katukuvaan.

yritysilmeet

Kartoitamme tarpeesi, kuuntelemme toiveesi; yrityksesi ilmeen suunnittelu ja toteutus luovasti ja jämptisti. Luomme toimivan reseptin mitä hyödyntää kaikessa mainonnassasi.

esitteet ja tuotekatalogit

Kuminalaiset suunnittelevat ja toteuttavat esitteet, mainosilmeet sekä tuotekatalogit. Säästä arvokasta aikaasi. Tarpeisiisi sopivat sisällöt ja painotuotteet ajatuksella yrityksesi ilmettä noudattaen.

websivut

Me suunnittelemme selkeät nettisivut yrityksellesi, oli tarve sitten laajempi tai simppelimpi sivusto. Verkkosivuprojektiemme tavoitteena on luoda toimivat ja helppokäyttöiset sivustot, jotka toimivat laitteessa kuin laitteessa.

sosiaalinen media

Meiltä saat toimivan paketin suosituimpiin sosiaalisiin palveluihin. Rakennamme mm. Facebook-sivun yrityksesi näköiseksi ja tarpeen mukaan päivitämme ja ideoimme julkaisuja, tapahtumia ja kilpailuja.

sähköiset julkaisut

e-kumina muuntaa pdf-tiedostosi interaktiiviseksi online-julkaisuksi, jonka tuunaus yritysilmeesi mukaiseksi on helppoa. Tarjoa julkaisusi lukijalle mahdollisuus nopeakäyttöiseen nettiversioon.

3D

Kumppanimme Artpix toteuttaa upeita 2D/3D mallinnuksia ja animaatiovideoita pitkällä ammattitaidolla ja aikataulussa.

kuvitukset

Kuva kertoo paljon ja siitä syystä kuvitukset ovatkin loistava tapa välittää informaatiota tai tunnelmia. Kuvitukset mahdollistavat omaperäisen markkinoinnin, joka jää potentiaalisen asiakkaan mieleen.

sisällöntuotanto

Tuoteartikkelit, henkilöhaastattelut, somesisältö, nettisivujen tekstit. Kaikenlaista ja kaikenlaisiin medioihin. Sisältö on se juttu.

videot

Nykypäivänä video on nopea tapa jakaa asiakkaillesi syvempää tietoa tuotteista, palveluista tai yrityksestäsi. Meiltä voit tilata koko videotuotannon kuvauksesta editointiin.

”Yhteistyömme on jatkunut mutkattomasti jo vuosia, on mukava tehdä töitä samalla aaltopituudella olevien ihmisten kanssa.”

Minna Patosalmi, Toimitusjohtaja, Ferroplan Oy